Amit biztosítunk..

Termékek, amiket bérbe adunk

Részletes leírást minden terméknél olvashatsz oldalunkon, használati útmutatókat letöltheted, illetve lehetőség szerint videón is bemutatjuk a termék használatát.

Bérlés, szerződés

Előzetes megbeszélés után a helyszínen bemutatom a termék használatát, a weboldalon megrendeléskor elfogadod a bérleti szerződést. A számlát a bérlés után elektornikusan küldöm emailben.
Az eszköz átadásáról és az esetleges kaució átvételéről átadás-átvételi papírt írunk alá, melyet emailben is elküldök. Nem szokott 10 percnél tovább tartani.

A kölcsönzési feltételeket itt elolvashatod: itt

Kaució

Néhány termékünk bérlésénél kauciót kérünk, melyet a termék sértetlen és tiszta állapotban történő visszahozatalakor visszaadunk. A kaució díja minden esetben fel van tüntetve a termék leírásánál.

Fizetési feltételek

Nálunk nem szükséges egyszerre több hónapot fizetned!!

Az 1. hónapot és a kauciót átutalással, online bankkártyával vagy a helyszínen kell megfizetni, amikor az eszköz(ök) átadása is történik. Amennyiben szeretnél hosszabbítani, lehetőség van utalni, online bankkártyával kifizetni vagy személyesen elhozni készpénzben.

Mi történik, ha nincs szükséged a készülékre?

A szerződés lejárata előtt bármikor visszahozhatod vagy legkésőbb az utolsó napon a bérelt terméket. Nálunk minden megkezdett hónapot fizetni kell!

Példák:

1 hónapra bérelsz terméket, de 3 hét után visszahozod, mert nincs már rá szükséged. Ilyen esetben nem jár vissza a bérleti díjból, csak a kaució.

3 hónapra bérelsz terméket, de 3 hét után visszahozod, mert nincs már rá szükséged. Ilyen esetben átszámításra kerül a kedvezmény, a fennmaradó bérleti díj és a kaució is visszajár.

Ha meghibásodik, biztosítunk-e cserekészüléket?

Természetesen, termékeink cseregaranciásak! Megbeszélés szerint a csereterméket házhoz visszük vagy értejöttök. Maximum 1 napon belül intézkedünk. Mi hétvégén és ünnepnapokon is „nyitva” vagyunk, hétköznap 16-19 óra között, hétvégén 9-19 óra között. Telefonon hívj minket kérlek indulás előtt, ne az átadás helyszínére gyere egyből.

Elem

Minden eszközt működésképes állapotban adunk át, elemmel. Ha hálózati kábel is átadásra kerül, elem nem jár a csomaghoz. A kölcsönzés időtartama alatt azonban Neked kell cserélni, ha lemerülne, így mindenképpen szerezz be otthonra pótelemet.

Egyéb kérdés esetén hívj vagy írj, akár facebookon is.
70/324-7307
info@babaholmiberles.hu
https://www.facebook.com/babaholmihu

Kedves Bérlő!

Üzlettel nem rendelkezünk, kérlek mielőtt indulnál hozzánk bérelni, egyeztessünk telefonon hétköznap 16.30 után, hétvégén egész nap: 70/324-7307

Nyári szabadságok (ekkor telefonon se leszünk elérhetőek):
2024.08.01-06.