Termékek, amiket bérbe adunk

Részletes leírást minden terméknél olvashatsz, interneten rákereshetsz. Használati útmutatókat letöltheted, ha tőlünk bérelsz papír alapon is átadjuk, illetve lehetőség szerint videón is bemutatjuk a termék használatát.

Bérlés, szerződés

Előzetes megbeszélés után a helyszínen bemutatom a termék használatát, átolvasod és aláírod a bérleti szerződést, a számlát és a használati útmutatót átadom, átveszem a termék bérleti díját és a kauciót. Nem szokott 10 percnél tovább tartani.

A kölcsönzési feltételeket itt elolvashatod: itt

Kaució

Termékeink bérlésénél kauciót kérünk ügyfelünktől, melyet a termék sértetlen és tiszta állapotban történő visszahozatalakor visszaadunk. A kaució díja 5.000 Ft vagy 10.000 Ft, ezt minden termék leírásánál feltüntetjük.

Fizetési feltételek

Nálunk nem szükséges egyszerre több hónapot fizetned!!

Az 1. hónapot és a kauciót a helyszínen kell megfizetni, amikor a szerződéskötés is történik. Amennyiben szeretnél hosszabbítani, lehetőség van utalni is, így nem szükséges újra felkeresned minket.

Mi történik, ha nincs szükséged a készülékre?

A szerződés lejárata előtt bármikor visszahozhatod vagy legkésőbb az utolsó napon a bérelt terméket. Nálunk minden megkezdett hónapot fizetni kell!

Példák:

1 hónapra bérelsz terméket, de 3 hét után visszahozod, mert kaptál ajándékba ismerősödtől. Ilyen esetben nem jár vissza pénz a bérleti díjból, csak a kaució.

3 hónapra bérelsz terméket, de 3 hét után visszahozod, mert kaptál ajándékba ismerősödtől. Ilyen esetben a fennmaradó 2 hónap bérleti díja és a kaució is visszajár.

Ha meghibásodik, biztosítunk-e cserekészüléket?

Természetesen, termékeink cseregaranciásak! Megbeszélés szerint a csereterméket házhoz visszük, vagy értejöttök. Maximum 1 napon belül intézkedünk. Mi hétvégén és ünnepnapokon is “nyitva” vagyunk, reggel 8 és este 8 között. Telefonon hívj minket kérlek, ne az átadás helyszínére gyere egyből.

Elem

Minden eszközt működésképes állapotban adok át, elemmel. A kölcsönzés időtartama alatt azonban Neked kell cserélni, ha lemerülne, így mindenképpen szerezz be otthonra pótelemet.

Számla

Amikor a terméket átveszed tőlünk a bérleti szerződéssel számlát is adok. Hosszabbítás esetén email-ben elküldöm a számla szkennelt változtatát, az eredetit akkor adom át, amikor a terméket visszahozod. Kérés esetén természetesen az eredeti számlát postán feladom.

 

Egyéb kérdés esetén hívj vagy írj, akár facebookon is. Visszahívást is kérhetsz levélben. 🙂
70/324-7307
info@babaholmiberles.hu
https://www.facebook.com/babaholmibutik/