Bébiőr

Vezeték nélküli, digitális bébiőr könnyen használható, és mindig szemmel tartja a gyermeket, amikor nekünk nincsen rá lehetőségünk. Magas interferencia érzékelővel, hogy mindig biztos lehess abban, a saját babádat hallod és nem egy másik lakásban lévő bébiőrt, vagy rádiót.

2,4 GHz-es frekvenciatartománnyal rendelkezik, hatótávolsága 300 m fedett helyiségben. Nélkülözhetetlen termék az első években, hiszen így könnyedén meghallod a lakásban, ha a kicsi sírni kezdene és azonnal megnyugtathatod őt.

VOX funkcióval ellátott, ami azt jelenti, hogy a készülék hangra bekapcsol, így ha felsír a baba, akkor a szülői egység azonnal jelezKétirányú kommunikációt tesz lehetővé, így beszélhetsz is a babához a bébiőrön keresztül, nem csak őt hallod.

Hangerő szabályozóval ellátott, hogy éjszaka és nappal más hangerősséget állíthass be, hiszen a legnagyobb csendben és nappal más-más hangerőre van szükséged. A LED fények és hangokis riasztanak alacsony töltöttségnél.

szülőegységen három LED fény jelzi a baba zajszintjét. Mindkét egység éjszakai fénnyel ellátott, hogy a sötétben könnyedén meg lehessen találni.

1,5 V AAA elemmel, vagy adapterrel működik.

Kölcsönzési díj:

  • SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ESETÉN
    • 1.000 Ft / hét vagy
    • 1.500 Ft / 1 hónap

AKCIÓ: 1 hónap bérlés esetén nincs kaució

AKCIÓ: 3 hónap bérlés esetén nincs kaució.

Az egyéb feltételekről, kérem olvassa el a kölcsönzés feltételeit.

Kedvezményeink

Használati útmutatók:

Astro – angol nyelvű